Potrebujete spletno stran v Joomli?

izdelava spletnih strani

Joomla CMS je odličen sistem za gradnjo spletnih strani za vse mogoče potrebe in namene. Vendar je lahko v svoji kompleksnosti in zmogljivostih precej zahtevna in za res kvalitetno spletno stran zahteva veliko znanja in izkušenj. Če ste že poskušali izdelati svojo spletno stran v Joomli, ste verjetno naleteli tudi na težave. Stran se je počasi odpirala, oblika ni bila nikoli takšna kot bi želeli, iskalniki (Google) vas enostavno niso našli... Pač nismo vsi za vse. Tudi jaz raje polaganje ploščic prepustim keramičarju.

Zakaj ne bi izdelave raje prepustili strokovnjaku?

Prvi odgovor bi lahko bil denar. Ravnokar ste začeli s svojim poslom in vsak strošek je veliko breme. Vendar kot v vsakem poslu, brez vložka ni zaslužka. In zakaj ne bi delali tisto v čemer ste Vi strokovnjak? V enem tednu lahko zaslužite za svojo učinkovito spletno stran.

Izdelamo vam učinkovito spletno stran v Joomli.

Imamo znanje in izkušnje. Ponujamo izdelavo spletnih strani vseh vrst ali izvedemo popravke na že obstoječi strani. Vaša spletna stran bo tako prodajno učinkovita, na oko prijetna in optimizirana za spletne iskalnike. 

Najprej naredimo analizo, vam predlagamo rešitve in pripravimo ponudbo. Stopite v kontakt z nami ali poglejte izdelava spletnih strani.

© SiJoomla. Vse pravice pridržane.

Pridobi dodatna znanja!

Izobraževanja in delavnice, pomoč in inštrukcije za Joomlo, seminarji za podjetja.

 

Že imate spletno stran izdelano z Joomla CMS? Potrebujete več znanja pri administraciji spletnega mesta?

Ponujamo individualna izobraževanja za Joomlo.

Preverite

x