Pogoji uporabe in politika zasebnosti

Spletna stran sijoomla.com je namenjena v izobraževalne namene in predstavitvi ponudbe upravljalca.

Upravljalec SiJoomla spletnih strani:
Matjaž Blažič s.p.
Pot na Gorjance 5, 8000 Novo mesto


Vsi članki na spletni strani SiJoomla so taki kot so. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, izgubo partnerja ali psa zaradi branja in upoštevanja naših člankov.

Morebitne skripte, kode in rešitve na strani so prosto dostopne.

Politika zasebnosti

Nameni obdelave osebnih podatkov

SiJoomla osebne podatke strank obdeluje v okviru in za namen izvajanja pogodb kot so npr.:
- Pogodba o prodaji storitev.
- Pogodbo za uporabo spletnih in mobilnih aplikacij, in drugih pogodb, v skladu s ponudbo storitev ter pogodb, po katerih se storitve zagotavljajo.

Pod nobenim pogojem vaše osebne podatke ne bomo delili ali kako drugače objavljali. Razen za - na podlagi zakonov, ki terjajo od nas, da v določenih primerih posredujemo osebne podatke posameznikov državnim organom in drugim upravljavcem za izpolnjevanje svojih ali njihovih zakonskih obveznosti ali pristojnosti.

S pisno zahtevo, poslano na naslov: Matjaž Blažič s.p., Pot na Gorjance 5, 8000 Novo mesto, lahko posameznik zahteva dostop, dopolnitev, popravek, blokiranje oz. omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov, ugovarja obdelavi podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim ter zahteva prenos podatkov.

Piškotki in varovanje zasebnosti

Spletna stran sijoomla.com uporablja piškotke za svoje normalno delovanje. Dejstvo je, da vas preko nobenega od teh piškotkov ne moremo osebno prepoznati ali kakorkoli drugače vplivati na vašo zasebnost. Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) , tukaj si preberite smernice(pdf). Če naših piškotkov ne marate (so vam morda sumljivo grenki), žal ne morete uporabljati naše spletne strani v vsej svoji funkcionalnosti. Piškotke lahko kadarkoli izklopite v vašem brskalniku.

Na spletni strani sijoomla.com uporabljamo naslednje piškotke:

Gostitelj Ime Vrsta/razlaga Preteče
SiJoomla 7c40e06f13b1a8eb4d30b0e7de0b45a8 Sejni piškotek Po koncu seje
SiJoomla 6ea40d17efc6d889020a4914765d7c6d Sejni piškotek Po koncu seje
SiJoomla  jbounce Sejni piškotek. Sproži sporočilo ob namenu izhoda iz spletne strani. Po koncu seje
       

SiJoomla.com is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters.
The Joomla logo is used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© SiJoomla. Vse pravice pridržane.