Pogoji uporabe

Spletna stran sijoomla.com je namenjena v izobraževalne namene.

Vsi uporabniki se obvezujejo, da ne bodo nikoli smetil po spletni strani SiJoomla!

Vsi članki na spletni strani SiJoomla so taki kot so. Ne odgovarjamo za kakršnokoli škodo, izgubo partnerja ali psa zaradi branja in upoštevanja naših člankov.

Morebitne skripte, kode in rešitve na strani so pod "sisterware licenco" (moralna obveza uporabnika, da avtorju kode, predstavi svojo sestro).

Prijava na e-novice in registracija

Vsi registrirani uporabniki so dodani tudi v e-novice. Ravno tako so dodani na seznam e-novic vsi, ki vpišejo svoj mail za prenos datotek. Če ste se prijavili na mailing listo, vam zagotavljamo, da boste občasno prejeli kak neumen včasih tudi zelo informativen mail. Po vsej verjetnosti bo reklamno sporočilo ali pomembne informacije o Joomli. Na vaš e-mail je bila poslana aktivacijska povezava. Če sporočila niste prejeli, poglejte v vašo spam mapo (v tem primeru nas označite kot varna pošta oz. ni vsiljena pošta).
Pod nobenim pogojem vaše mail naslove ne bomo delili ali kako drugače objavljali.

Piškotki in varovanje zasebnosti

Spletna stran sijoomla.com uporablja piškotke za svoje normalno delovanje, analizo obiskov in morebitno oglaševanje. Dejstvo je, da vas preko nobenega od teh piškotkov ne moremo osebno prepoznati ali kakorkoli drugače vplivati na vašo zasebnost. Novo sprejeti zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) pa določa, da moramo od vas pridobiti dovoljenje za naše piškotke. Kakorkoli že, tukaj si preberite smernice(pdf). Če naših piškotkov ne marate (so vam morda sumljivo grenki), žal (menda) ne morete uporabljati naše spletne strani v vsej svoji funkcionalnosti. Piškotke lahko kadarkoli izklopite v vašem brskalniku. Odločitev je vaša.

Na spletni strani sijoomla.com uporabljamo naslednje piškotke:

Gostitelj Ime Vrsta/razlaga Preteče
SiJoomla 7c40e06f13b1a8eb4d30b0e7de0b45a8 Sejni piškotek Po koncu seje
SiJoomla 6ea40d17efc6d889020a4914765d7c6d Sejni piškotek Po koncu seje
 Google analytics  _ga Nam pomaga šteti obiskovalce  2 leti
       

SiJoomla.com is not affiliated with or endorsed by the Joomla Project or Open Source Matters.
The Joomla logo is used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

© SiJoomla. Vse pravice pridržane.